Wat is een zonnevanger?

Een zonnevanger is een sierlijke hanger met één of meerdere kristallen. Zodra de zon op de kristal schijnt, wordt het licht gevangen en door de ruimte heen verspreid. Zonnevangers zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je bijvoorbeeld 3D vormen, maar ook meer langwerpige hangers. Zowel in hoge als in lage prijsklassen. Ook zijn er zonnevangers beschikbaar met luchtplantjes of edelstenen. Ook deze zijn beschikbaar in diverse varianten. Deze vind je allemaal in de shop.

Verschillende soorten zonnevangers

Waar hang je een zonnevanger op?

Een zonnevanger kun je het beste voor het raam hangen. Vaak is de bovenkant van het raam vrij leeg. Dit is daarom een leuke toevoeging. Je kunt ook bijvoorbeeld een tak voor het raam hangen en daar zonnevangers en andere woondecoratie aan hangen zoals op de foto. ‘Ik heb dit zelf ook voor het raam hangen en ik ben er super blij mee. Het maakt mijn interieur helemaal af’.

Raamdecoratie siertak voor het raam met zonnevangers

Als je niet de mogelijkheid hebt om een zonnevanger voor het raam te hangen, kun je ervoor kiezen om de zonnevanger aan de muur in direct zonlicht te hangen. Maar er zijn ook standaarden verkrijgbaar waardoor je een zonnevanger in de vensterbank of op je bureau kunt zetten. Zo kan je toch nog genieten van deze mooie woondecoratie.

Hoe hang je een zonnevanger op?

Aan elke zonnevanger is een ringetje bevestigd. Daarmee hang je de zonnevanger eenvoudig aan een spijker, schroef of haakje.

Tips voor het mooiste resultaat

  • Hang de zonnevanger op de plek waar zon het langst op schijnt
  • Hang de zonnevanger in direct zonlicht
  • De regenbogen die ontstaan zijn het beste zichtbaar in schaduw. Hang de zonnevanger dus vlakbij schaduw. Is dat er niet? Geen probleem, je zult de regenbogen uiteindelijk overal terugvinden; op het plafond, op de bank, achter het gordijn of zelfs in de gang. Het zal je verbazen hoe ver de regenbogen kunnen komen en hoeveel het er zijn!

Benieuwd naar de zonnevangers? Neem dan hier een kijkje in de shop!

Vrolijk je ruimte op

De zonnevanger hype is overgewaaid van Amerika naar Nederland. Ik wil ervoor zorgen dat iedereen van zonnevangers kan genieten. Één zonnestraal op de raamkristallen en er ontstaan honderden regenbogen en lichtreflecties. Jouw ruimte is nooit meer hetzelfde!

De hoogwaardige kristallen van K9 glas staan centraal bij Zonnevangers. Dit glas heeft een hoge helderheid wat zorgt voor heldere regenbogen en lichtweerkaatsingen in huis. Alle zonnevangers zijn handgemaakt om hoge kwaliteit te kunnen waarborgen.

Het is mogelijk om jouw eigen zonnevanger samen te
stellen met edelsteen naar keuze. Neem hiervoor contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Naar de shop