Over Zonnevangers

De persoon achter Zonnevangers

Het gezicht achter Zonnevangers

Mijn naam is Marissa en ik ben de persoon achter zonnevangers. Ik droomde er al jaren van om voor mezelf te beginnen. Ik ben gespecialiseerd in Marketing en Communicatie en heb daarnaast enorme interesse in spiritualiteit en edelstenen. Toen ik in aanraking kwam met zonnevangers moest ik er even aan wennen. Maar later was ik helemaal enthousiast. In de afgelopen jaren heb ik veel tijd thuis doorgebracht doordat ik langdurige klachten had na een hersenschudding; Post Commotioneel Syndroom. Ik kon niet veel prikkels hebben, maar de zonnevangers maken de dag een stuk beter als er ook maar 1 zonnestraaltje op schijnt. In deze tijd is mijn interesse in en mijn kennis over spiritualiteit en energie enorm gegroeid. Eerst wilde ik eigenlijk een edelstenenwebshop te starten, maar die zijn er al zo veel. Nu kan ik zonnevangers en edelstenen combineren. Inmiddels ben ik ook Reiki practitioner en geef ik alle zonnevangers Reiki energie mee voor een optimale energie. Samen met mijn vader heb ik een paard waar ik dressuurmatig op rij. Daarnaast hou ik van Zumba, yoga, meditatie en mijn kat; Beppie!

Energie in balans
Er ontstaan regenbogen en lichtweerkaatsingen die door de ruimte worden verspreid zodra de zon op de kristallen schijnt. De regenbogen maken de ruimte een stuk speelser en je wordt elke dag weer opnieuw verrast door de vrolijke kleurtjes. Het leuke is dat je de regenbogen en lichtweerkaatsingen op de gekste plekken vindt, achter het gordijn, in de gang, achter het kussen of op je hand. Volgens Feng Shui brengen deze kristallen op deze manier positieve energie in huis. Op donkere plekken waar vaak geen zonlicht komt stagneert de energie. De kristallen buigen het licht af naar alle kanten waardoor je de regenbogen dus ook op deze donkere plekken vindt. De energie wordt hierdoor gebalanceerd. De kristallen helpen negatieve energie af te breken en activeren positieve energie. En je voelt het verschil!

Stel je voor dat jij ook in jouw huisje kan genieten van dit mooie raamsierraad en van de verassende en balancerende energie. Met Zonnevangers wil ik ervoor zorgen dat iedereen hiervan kan genieten. Daarom bied ik zonnevangers aan van groot tot klein, van raamhanger en maanhanger tot geometrische vormen. Door de combinatie met edelstenen, luchtplantjes of gewoon kristallen is er voor ieder wat wils. Benieuwd? Neem dan een kijkje in de webshop!

Vrolijk je ruimte op

De zonnevanger hype is overgewaaid van Amerika naar Nederland. Ik wil ervoor zorgen dat iedereen van zonnevangers kan genieten. Één zonnestraal op de raamkristallen en er ontstaan honderden regenbogen en lichtreflecties. Jouw ruimte is nooit meer hetzelfde!

De hoogwaardige kristallen van K9 glas staan centraal bij Zonnevangers. Dit glas heeft een hoge helderheid wat zorgt voor heldere regenbogen en lichtweerkaatsingen in huis. Alle zonnevangers zijn handgemaakt om hoge kwaliteit te kunnen waarborgen.

Het is mogelijk om jouw eigen zonnevanger samen te
stellen met edelsteen naar keuze. Neem hiervoor contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Naar de shop