raamkristallen zonnevanger

Zonnevangers zorgen voor een positieve energie in huis

Wist je dat zonnevangers bijdragen aan een positieve energie in huis? Negatieve energie in huis kan zich ophopen op donkere plekken, zoals achter de gordijnen of achter de bank. De energie kan hier stagneren. Energie heeft namelijk licht nodig om te kunnen stromen.

positieve energie in huis door zonnevanger

De kracht van de zon

De zon staat bekend om haar revitaliserende energie. Zodra het zonlicht op de kristallen van de zonnevanger schijnt, wordt het licht alle kanten op verspreid. Het licht en de positieve energie van de zon komt daardoor ook op plekken waar het normaal gesproken niet komt, zoals achter de bank en achter de gordijnen. De energie op deze plekken gaat weer stromen, wordt gezuiverd en getransformeerd naar positieve energie. Positieve energie wordt ook wel chi genoemd. Zo komt de chi in huis komt weer in balans, waardoor een gevoel van welzijn en rust wordt gecreëerd.

Energie in huis

Kristallen van zonnevanger zorgen voor positieve energie

Weet je nog niet waar je de zonnevanger wilt ophangen? Probeer dan eens te voelen in welke ruimte je onrust voelt of een onprettig gevoel krijgt. Die ruimte kan dan wat extra’s gebruiken. Welk gevoel mist die ruimte? Je huis is vaak een spiegel van jezelf. Om de juiste energie te faciliteren kun je de zonnevanger combineren met een edelsteen. Elke edelsteen heeft zijn eigen frequentie waardoor ze elk hun eigen energie uitstralen op de ruimte en op jou. De meest bekende edelstenen zijn amethist, rozenkwarts en bergkristal. 

Amethist is een edelsteen die bekend staat om zijn vermogen om negatieve energieën te verdrijven. Hij kan worden gebruikt om rust en harmonie in huis te bevorderen. Bekijk hier de zonnevangers met amethist.

Rozenkwarts verzacht negatieve emoties en is de steen van de liefde. Het geeft een gevoel van rust en kalmte omdat het gevoelens van stress en angst vermindert. Bekijk hier de zonnevangers met rozenkwarts.

Bergkristal is de meeste zuiverende edelsteen en staat voor spiritualiteit, intuïtie en inzicht. Bergkristal is een fijne steen om in een ruimte te hebben waar veel elektronische apparaten staan. Het helpt namelijk ook om elektromagnetische straling te verminderen en te zuiveren. Bekijk hier de zonnevangers met bergkristal.

Ben je op zoek naar een specifieke edelsteen om in een zonnevanger te verwerken? Stuur mij dan een berichtje. Ik maak ook zonnevangers afgestemd op jouw behoefte.

De kleurrijke lichtweerkaatsingen van de zonnevanger vind je elk moment van de dag weer op andere plekken in de kamer. Dit in combinatie met de jouw favoriete edelsteen in een zonnevanger en je creëert een heerlijke sfeer in huis. Wil jij ook een zonnevanger voor het raam hangen of wil je er één cadeau geven? Neem dan een kijkje in de webshop.

Terug naar blog