Riyafadi Zonnevangers

Unieke samenwerking met Riyafadi

Zonnevangers en Riyafadi gaan samenwerken! Nicoliene van Riyafadi was een collega van mij (Marissa, eigenaresse Zonnevangers.com) bij mijn parttime baan. Toen ik Nicoliene vertelde over het starten van de Zonnevangers webshop, zei ze; ‘Wat leuk! Ik maak ook zonnevangers’.

Zonnevangers van Riyafadi

Nicoliene van Riyafadi maakt zonnevangers

De Riyafadi zonnevangers zijn vaak kleurrijke zonnevangers gemaakt van gerecyclede materialen. Riyafadi heeft echt een eigen stijl zonnevangers met kleurrijke kralen en aluminiumdraad en een houten tak. De raamkristallen zijn altijd van hoogwaardig glas voor de mooiste licht weerkaatsingen. Het maken van zonnevangers kost veel tijd. Om een nog gevarieerder assortiment te kunnen aanbieden op zonnevangers.com, zullen de zonnevangers van Riyafadi voortaan te vinden in onze webshop.

Wie is de persoon achter Riyafadi?

Nicoliene is het gezicht achter Riyafadi. De naam Riyafadi komt voor uit de eerste twee letters van de namen van haar kinderen. Ze vindt het heerlijk om zonnevangers in elkaar te knutselen. Ook geeft Nicoliene klankschaalsessies in Den Helder Noord-Holland. ‘Mijn klankschaalsessies zijn voor iedereen toegankelijk. Het laat je heerlijk ontspannen’, Vertelt Nicoliene. Kijk voor meer informatie op www.riyafadi.nl.

Hoe het allemaal begon

Nicoliene en ik kende elkaar nog niet heel goed maar toen we eenmaal aan de praat raakten, bleken we veel dezelfde interesses hebben. Waaronder zonnevangers en spiritualiteit. Nicoliene wilde in het verleden namelijk zelf een zonnevangerswebshop starten onder de naam Riyafadi. ‘Het technische en marketing gedeelte van het runnen van een webshop trok mij niet zo. Maar het maken van de zonnevangers vind ik wel erg leuk. Door de zonnevangers te verkopen via Zonnevangers.com hoef ik me daar niet meer om te bekommeren en is de webshop gevarieerder. Een win-win situatie voor ons beiden’, vertelt Nicoliene. Op naar een goede samenwerking!

Vrolijk je ruimte op

De zonnevanger hype is overgewaaid van Amerika naar Nederland. Ik wil ervoor zorgen dat iedereen van zonnevangers kan genieten. Één zonnestraal op de raamkristallen en er ontstaan honderden regenbogen en lichtreflecties. Jouw ruimte is nooit meer hetzelfde!

De hoogwaardige kristallen van K9 glas staan centraal bij Zonnevangers. Dit glas heeft een hoge helderheid wat zorgt voor heldere regenbogen en lichtweerkaatsingen in huis. Alle zonnevangers zijn handgemaakt om hoge kwaliteit te kunnen waarborgen.

Het is mogelijk om jouw eigen zonnevanger samen te
stellen met edelsteen naar keuze. Neem hiervoor contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Naar de shop